Vertalen

Vertaal Uw Tekst

Met de vertaalfunctie van Monica wordt de tekst die u markeert automatisch gedetecteerd - klik gewoon op "Selectie plakken" en Monica kopieert het onmiddellijk naar het invoerveld, waar het moeiteloos wordt vertaald naar de door u gekozen taal.

Translate Your Text

Na ontvangst van uw vertaling kunt u op "Verbeteren met AI" rechtsonder klikken om de AI te vertellen hoe u de tekst wilt aanpassen. Monica helpt u vervolgens met de gewenste aanpassingen.

Improve with AI

Vertalen van geüploade PDF's

Na het uploaden van uw PDF klikt u gewoon op de "Vertalen" knop boven het bestand en kiest u uw doeltaal. Monica zorgt voor de rest, door de originele en vertaalde PDF's moeiteloos naast elkaar te plaatsen voor een eenvoudige vergelijking.

PDF Translation

Vertalen van doorzochte webpagina's

Met slechts één klik kunt u de volledige inhoud van de webpagina die u bezoekt vertalen, of het nu gaat om het klikken op de knop "Webvertaling" in de zijbalk van de browser of de gelijknamige functie op de Vertaalpagina. In tegenstelling tot andere vertaaltools, overschrijft Webvertaling de originele tekst niet. In plaats daarvan verschijnen de vertalingen als inline ondertitels, netjes onderstreept onder de originele formulering.

Web Translation