Aangepaste Vaardigheden

Aangepaste Vaardigheden Creëren:

Monica Bot staat u toe om aangepaste vaardigheden te creëren voor het gebruik van externe API's. U kunt een aangepaste vaardigheid creëren door het standaardformaat van OpenAPI in te voeren

• Op de Bot creatiepagina, klik op "Vaardigheid Toevoegen", vervolgens op "+ Creëren".
  • Voer de naam en beschrijving van de vaardigheid in. Een nauwkeurige beschrijving zal de succeskans verhogen dat de Bot de vaardigheid oproept.
  • Indien nodig, vul de Auth in (ondersteunt momenteel alleen API Key; je kunt de Header zelf aanpassen in Auth Type).
  • Vul het Schema in OpenAPI Json formaat in. Je kunt de Skill Schema Generator gebruiken om je te helpen het Schema te creëren.
  • Na het invullen van het Schema, klik op "Aanmaken" om het aanmaken van de vaardigheid te voltooien.
  • Zodra de vaardigheid is gecreëerd, ga terug naar de pagina "Mijn Vaardigheid" en voeg de zojuist gecreëerde vaardigheid toe. addskill
  • Na het toevoegen van de vaardigheid, klik op de "Testen" knop om te testen of de vaardigheid aan je behoeften voldoet. Als dit niet het geval is, kun je teruggaan naar "Bewerken" om de vaardigheid te wijzigen totdat het aan je eisen voldoet. customskill

Na het creëren van een aangepaste vaardigheid, kun je deze niet alleen gebruiken met de huidige Bot, maar ook toevoegen aan andere bots via hun bewerkingspagina's.