Chat

Begin met Chatten met AI

Klik gewoon op het pictogram van Monica, en je bent klaar om te chatten met Monica AI. Aangedreven door geavanceerde LLM-technologie, kan Monica vrijwel alles beantwoorden, puttend uit een enorme kennisbank.

Start chatting with AI

In Monica is het aanpassen van een vraag of het genereren van een nieuw antwoord slechts een klik verwijderd. Beweeg je muis over het vraagvak en selecteer 'Vraag bewerken' om wijzigingen aan te brengen, of klik op 'Antwoord opnieuw' voor een verse inzicht gecreëerd door de AI.

Edit Question

Answer Again

Houd er rekening mee: Chats die op een van deze twee manieren worden gestart, worden gearchiveerd onder dezelfde gesprekstitel in je chatgeschiedenis.

Afbeeldingen creëren via Conversatie

Monica converseren niet alleen met jou, maar integreert ook het DALL·E 3-systeem om op aanvraag afbeeldingen te creëren. Vertel Monica gewoon wat voor soort afbeelding je wilt in het chatvak, en het activeert zijn magie voor het maken van afbeeldingen.

Image Creating

Deel uw Chatgeschiedenis

Klik op de knop "Gesprek delen" in de "Chatinstellingen" boven het tekstvak om een link naar dit gesprek te delen met vrienden.

Share Conversation

Zoek in uw chatgeschiedenis

In de werkbalk van het chatvenster, klik gewoon op het geschiedenisicoon om uw chatgeschiedenis te bekijken. Bovendien worden al uw gesprekken met de AI automatisch opgeslagen. De AI genereert slim gesprekstitels op basis van uw chatinhoud, waardoor u die titels kunt gebruiken voor trefwoordzoeken.

History

Start spraakinteractie

Om spraakherkenning met Monica te starten, klik gewoon op de knop "Spraak invoeren" onder het chatvenster. Monica zal dan luisteren en opschrijven wat u zegt. Klik nogmaals op het icoon of druk op ESC om de spraakinvoer te stoppen.

Voice Input

Klik op "Chatinstelling" boven het invoerveld om "Spraakreactie" in te schakelen, en Monica zal de antwoorden hardop voor u lezen.

Voice Response

Directe toegang tot GPT-4 & Webtoegang

Klik eenvoudig op de "GPT-4V" knop onder het invoerveld om de reacties van Monica te schakelen naar de GPT-4V-modus voor haar aanstaande antwoorden. Bovendien kunt u na elk AI-antwoord op "Vraag Web&GPT-4" klikken om GPT-4 te verzoeken een antwoord op uw laatste vraag te regenereren.

Ask Web&GPT-4

Ondersteunde AI-modellen en hoe daartussen te schakelen

Monica biedt een reeks AI-chatbots inclusief GPT-3.5, GPT-4, Bard, Claude, evenals gespecialiseerde hulpmiddelen zoals de PowerPoint Omlijning Generator, Vergaderingssamenvatting Assistent en SWOT Analyse Tool. Klik gewoon op het Monica-pictogram in de linkerbenedenhoek van de startpagina om tussen verschillende AI-modellen te schakelen. Wanneer u naar een nieuw AI-model schakelt, blijft het vorige model op de achtergrond draaien, klaar om op elk moment terug te schakelen.

All Bots

Ondersteunde formaten voor door AI gegenereerde inhoud

Monica is ontworpen om niet alleen platte tekst te creëren, maar ook om inhoud te vervaardigen in gespecialiseerde formaten zoals Markdown-syntax, tabellen, stukjes code en wiskundige vergelijkingen.

Supported Formats

Gebruik van de Prompt Bibliotheek

Prompt Maken

1. Klik op de prompt bibliotheek in de linkerbenedenhoek van het chatvak.

2. Klik op +.

3. Kies voor gepersonaliseerde prompt of openbare prompts.

Prompt Library

Privé Prompt

1. Voer de naam en inhoud van de prompt in, en sla op.

Openbare Prompt

1. Voer de naam en details van de prompt in, eventueel beschrijven, en kies de taal en het type.

2. Sla je werk op en wacht tot het wordt beoordeeld door zowel AI als menselijke redacteuren.

Aandachtspunten

• Gebruik alstublieft de interpunctie correct, aangezien onjuist gebruik de gebruikerservaring met promptfuncties kan beïnvloeden.

• Typ in de haakjes [ ] een beschrijving om gebruikers te leiden over wat ze in dit veld moeten invoeren.

Notes for Attention

Gebruik van Prompt

1. Klik op de promptbibliotheek linksonder in het dialoogvenster, of druk op de sneltoets / om deze uit te breiden.

2. Selecteer je uitvoertaal en vul de informatie in het uitgebreide invoervak in.

Using Prompt

Openbare Prompt

Openbare prompts zijn bijdragen van gebruikers die zowel door AI als handmatige controles zijn gegaan om kwaliteit voor ieders referentie te garanderen. Als je een prompt tegenkomt die je nuttig vindt, kun je op "Favoriet" aan de rechterkant klikken om het toe te voegen aan je "Mijn Prompts" verzameling.

Public Prompt